Buistules

Buistules van Rometel

Rometel Trade B.V. heeft een compleet assortiment buistules in zijn programma. Onze buistules zorgen voor een fikse tijdsbesparing in uw installatieproces. De buistule beschermt uw kabelmantel zonder dat u tijd kwijt bent aan het afbramen van uw installatiebuis. U kunt de tule zonder benodigde voorbereiding in de installatiebuis schuiven en de buistule zal perfect aansluiten. Uw werk wordt makkelijker en beter en uw tijdswinst zal u terugzien in uw portemonnee. Alle duimse maten van 1/4″ tot 2,5″ zijn op voorraad in Castricum en kunnen binnen 24 uur geleverd worden.buistules

Waarom kiezen voor buistules van Rometel Trade B.V.:

-Fikse tijdswinst in uw installatieproces
-Gegarandeerde bescherming van uw kabelmantel
-Perfecte pasvorm
-Gegarandeerde snelle levering

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over actuele prijzen en condities, wij helpen u graag!

Uitgebreid assortiment

Mogelijk bent u ook op zoek naar andere installatieproducten, deze zult u zeker terug kunnen vinden in het complete installatiespakket van Wiska.

Naast Wiska installatiematerialen zijn wij ook de specialist in hydraulische leidingen, zowel in kunststof als in RVS 316. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat u gewaarborgd bent van kwaliteit en service. Ons cunifer is zowel voor de scheepsvaart als de offshore op zijn taak berekend.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de contactpagina. Via het linker menu kunt u tevens een uitgebreide toelichting vinden over afsluiters, navigatieverlichting, led verlichting, cunifer en al onze andere producten. Vanuit ons kantoor in Castricum staan wij u graag te woord.

Wij zullen er alles aan doen om u zo snel en goed mogelijk te helpen.