Navigatieverlichting

Rometel is uw leverancier voor LED navigatieverlichting

Wij zijn uw leverancier voor elk soort (LED) navigatielichting van de Duitse fabrikant Peters & Bey. Al sinds 1991 werken wij nauw samen met deze betrouwbare en vooruitstrevende producent. Door onze vele jaren ervaring alle kennis in huis om u snel te helpen met alle vragen omtrent verlichting. Of u nu een pleziervaartuig heeft, een luxe yacht of een zeevarend schip, wij hebben de producten die u zoekt.

Peters & Bey staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig en innovatief product wat voldoet aan alle hoge eisen die worden gesteld. Peters & Bey is een pionier op het gebied van LED-navigatieverlichting, zij waren de eerste wereldwijd met een GL-goedkeuring op onze LED-navigatieverlichting voor schepen langer dan 50 meter.

Ook voor uw control-panel hebben wij uiteraard een passende oplossing, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

LED navigatieverlichting
Peters & Bey 780-serie in LED

Voor de volgende schepen hebben wij geschikte oplossingen:

Voor onze brochure verwijzen wij u graag door naar onderstaande PDF:

Uitgebreid assortiment

Mogelijk bent u ook op zoek naar andere soorten verlichting, deze zult u zeker terug kunnen vinden in het complete verlichtingspakket van Wiska scheepsverlichting.

Naast LED verlichting zijn wij ook de specialist in Cunifer, zowel Cunifer 90/10 als Cunifer 70/30. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat u gewaarborgd bent van kwaliteit en service. Ons cunifer is zowel voor de scheepsvaart als de offshore op zijn taak berekend.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de contactpagina. Via het linker menu kunt u tevens een uitgebreide toelichting vinden over afsluiters, navigatieverlichting, led verlichting, cunifer en al onze andere producten. Vanuit ons kantoor in Castricum staan wij u graag te woord.

Wij zullen er alles aan doen om u zo snel en goed mogelijk te helpen.